Biserica Sfântul Anton de Padova din Arad transmite online Sfintele Liturghii

  de Raluca Medeleanu | 9 aprilie 2020, 7:47 PM | Știri Arad

  0

  Parohia Romano-Catolică începe, de astăzi, transmisia live, pe internet, a Sfintelor Liturghi care au loc în Biserica Sfântul Anton de Padova, de pe Bulevardul Revoluției.

  Cu această ocazie, urăm tuturor cititorilor noștri care în acest final de săptămână sărbătoresc Sfintele Sărbători Pascale multă sănătate și liniște sufletească!

  „De astăzi, transmitem Sfintele Liturghii din Parohia Arad Centru. Linkurile le găsiți pe pagina Parohiei”, anunță Daniel Piț, vicepreședintele Uniunii Bulgare din Banat.

  Transmisiunile live le puteți accesa direct pe pagina oficială de Facebook a „Parohiei Arad-Centru”, sau printr-un click AICI.

  Programul transmisiunilor online este după cum urmează:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.