sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Luni începe vânzarea biletelor pentru meciul UTA – Rapid! Unde vor sta abonații pe arena din Oradea?

  de Lucian Dănilă | 13 octombrie 2023, 8:31 PM | Sport

  0

  Luni va începe vânzarea biletelor pentru partida pe care UTA o va disputa vinerea viitoare împotriva echipei Rapid București. Clubul arădean a anunțat și unde se vor așeza abonații echipei arădene pe arena din Oradea, stadion care va fi gazdă pentru Bătrâna Doamnă la acest meci și cel mai probabil și la cel cu Dinamo.

  „Tichete pentru UTA – Rapid București, disponibile de luni, 16 octombrie, ora 15:00.

  Biletele se vor găsi online pe uta-arad.ro, secțiunea ticketing.

  Acestea se vor găsi și în magazinele inMedio partenere din Arad și Oradea, la Oficile Poștale din Arad și Oradea, precum și magazinul Maxximus1607 din Lotus Center Oradea.

  Biletele la Tribuna 1 vor costa 50 LEI, în vreme ce la peluze, prețul va fi 30 LEI. Copiii până în 3 ani au acces gratuit, în vreme ce până la 14 ani vor beneficia de reducere de 50%.

  Abonații de la Tribuna 1 “Coco Dumitrescu” și Tribuna 2 “Gioni Brosovszky” vor ocupa loc la Tribuna 1 a stadionului “Iuliu Bodola”, în vreme ce abonații de la cele două peluze vor avea loc la Peluza 1 Sud.

  Cu detalii despre accesul în stadion vom reveni în zilele următoare”, se anunță pe pagina de facebook a clubului UTA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.