joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Bîlcea și Varga, vot favorabil pentru majorarea tichetelor de masă

  de - | 8 iunie 2022, 4:14 PM | Comunicate contra cost

  0

  Deputații PNL Sergiu Bîlcea și Glad Varga au votat pentru majorarea tichetelor de masă cu 50%, de la 20 de lei la 30 de lei.

  „Măsura se aplică de la 1 iulie și se încadrează în programul Sprijin pentru România, destinat atenuării efectelor crizei generate de război. Credem că aceste măsuri sunt necesare pentru a ajuta românii să facă față creșterii prețurilor, în cazul acesta al prețului produselor alimentare”, a declarat Sergiu Bîlcea.

  „Prin legea pe care am votat-o azi, plata taberelor pentru copii poate fi făcută şi cu voucherele de vacanţă acordate părinţilor. Prin extinderea utilizării voucherelor, ajutăm familiile cu copii și păstrăm scopul de a ajuta turismul. Este bine că reușim să dăm drumul pachetului de măsuri economico-sociale din programul Sprijin pentru România, două treimi dintre acestea sunt active și produc efecte. Reamintesc că din acest program, 60% vizează mediul de afaceri și investiții, iar 40% reprezintă sprijin pentru persoanele vulnerabile”, a spus Glad Varga.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.