Bilanț COVID provizoriu: 427 de decese și peste 7.400 de cazuri noi, anunțate pentru 31 octombrie 2021

  de Special Arad | 31 October 2021, 12:34 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor

  0

  Autoritățile au anunțat azi 427 de decese ale unor bolnavi de COVID și 7.424 de noi cazuri de infectare. Bilanțul este unul provizoriu, urmând ca datele să fie detaliate după ora 13.00.
  Dintre cele 427 de decese anunțate, 394 s-au produs în ultimele 24 de ore, iar 33 sunt anterioare perioadei de referință, dar incluse în bilanțul zilei de duminică. Informațiile referitoare la categoriile de vârstă urmează să fie transmise după prânz. Numărul noilor îmbolnăviri raportate în ultimele 24 de ore este mic azi, însă cifrele sunt aferente unei zile de weekend când, de obicei, se fac mai puține teste.

  Bilanțul, transmis diferit Procedura de transmitere a bilanțului a fost modificată pe 20 octombrie. Acum, autoritățile anunță mai întâi, în jurul orei 10.30, numărul infectărilor și al deceselor. Schimbarea a venit după ce România a înregistrat cel mai negru bilanț COVID, iar informațiile au fost difuzate înainte de anunțul oficial, în anumite mass-media. Pe 19 octombrie au fost anunțate 574 de decese și 18.863 de cazuri noi.

  Astfel, pentru a evita ca un bilanț neoficial să circule în spațiul public, Grupul de Comunicare Strategică a schimbat, inclusiv la cererea jurnaliștilor, procedura în care aceste date importante privind evoluția crizei de COVID sunt transmise. În continuare, ca și până acum, bilanțul detaliat este transmis în jurul orei 13.00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.