Bicicliștii și „trotinetiștii”, luați la control de polițiști

  de Special Arad | 16 November 2022, 12:09 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii rutieri din toată țara, desfășoară, în această săptămână, mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave.

  Astăzi, 16 noiembrie, în municipiul și județul Arad, polițiștii au avut în atenție bicicliștii și cei care se deplasează cu trotinete electrice. În cadrul activităților, au fost distribuite veste refectorizante, pentru ca această categorie de participanți la trafic să fie vizibilă celorlalți.

  Acțiunile polițiștilor rutieri sunt desfășurate permanent, pentru a reduce accidentele rutiere cu consecințe grave.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.