vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Biciclist accidentat în Micălaca! Autorul a fugit de la locul accidentului

  de Special Arad | 13 august 2016, 1:08 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Din informațiile pe care le-am primit de la victima accidentului petrecut aseară în jurul orelor 19:30 pe str. Voinicilor colț cu str. Zalău, se pare că un autoturism marca BMW  culoare închisă (bleumarin sau negru) care circula din direcția Selgros către viaductul de cale ferată din capătul străzii Voinicilor și care ar fi depășit pe marcajul dublu continuu, după care a virat la stânga pentru a intra pe str. Zalău și l-a lovit pe tânărul aflat pe bicicletă care circula regulamentar. După impact șoferul BMW a părăsit locul accidentului intrând pe strada Zalău fără a încerca să ajute victima.

  Din primele cercetări ale poliției rutiere și audierea unor martori oculari autoturismul este înmatriculat în Bulgaria având în combinația literelor : „B” și „H”. (Care în traducerile din limba slavă ar fi V și N), Probabil înmatriculată în orașul Varna din Bulgaria. Rugăm cetățenii, cititorii noștri ca în cazul în care văd un BMW înmatricuulat în Bulgaria de culoare închisă, care prezintă urme de avarii în partea dreaptă față să sune la 112 sau la Poliția Rutieră pentru indentificarea autorului accidentului.

  Menționăm că victima a fost transportată la Spitalul Județean, unde în urma investigațiilor s-a constatat că aceasta a suferit multiple leziuni.

  Atât noi cât și cititorii noștri au observat o creștere a faptelor de părăsire locului accidentului, în municipiu în ultima perioadă fiind mai multe astfel de evenimente. Părăsirea locul accidentului constituie infracțiune și se pedepsește conform Codului Penal cu închisoarea.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.