vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bibarț: Școala Gimnazială „Caius Iacob”, Colegiul Național „Vasile Goldiș” și 13 blocuri vor fi reabilitate termic din bani din PNRR

  de Special Arad | 15 decembrie 2022, 5:52 PM | Administraţie

  1

  Comunicat. Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț a semnat joi, 15 decembrie 2022, contractele de finanțare pentru cinci dintre obiectivele de investiții propuse în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Vorbim despre contracte în valoare totală de peste 24 de milioane de euro.

  Patru dintre contracte prevăd reabilitarea termică și creșterea eficienței energetice a 13 blocuri de locuințe și a două unități de învățământ din municipiu: Școala Gimnazială „Caius Iacob”, respectiv Colegiul Național „Vasile Goldiș”. Cel de-al cincilea contract semnat de edilul Bibarț la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este cel de finanțare a achiziției de 6 garnituri dublu articulate.

  „În acest moment putem vorbi cu certitudine despre reabilitarea termică a nu mai puțin de 13 blocuri de locuințe și a două unități de învățământ din municipiu. Nu în ultimul rând putem anunța obținerea celor 13 milioane de euro, ce vor fi investiți în modernizarea și sporirea flotei de tramvaie, prin achiziționarea a încă 6 tramvaie dublu articulate. Sunt contracte ce vor contribui, alături de cele semnate deja, la dezvoltarea orașului, pentru creșterea calității vieții arădenilor, pentru Arad”, a declarat primarul Călin Bibarț.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. … Si, oare , cum va putea Primăria să garanteze că aceste lucrări nu vor fi niște țepe ale unor firme obscure, FĂRĂ EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL REABILITĂRILOR hidro-termice, asemeni celorlalte cazuri de „reabilitari” coordonate (dar fară coordonatori/supraveghetori/diriginți de șantier competenți) de Primăria Arad? 🤔

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.