duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Beznă în Vlaicu! „Ne dă cineva în cap și nu știm cui să-i mulțumim”

  de Lucian Dănilă | 17 ianuarie 2020, 2:32 PM | Știri Arad

  0

  Viața din cartierul Vlaicu ne aduce puțin aminte de vremurile anterioare Revoluției din 1989. Cel puțin în zona blocurilor care se numesc… „I”, cu un singur „i”, asta pentru ca nu cumva să fie puși cei din administrație să gândească de două ori când îl scriu, pentru că se știe apetența pentru a mânca litere a unora care au fost pe acolo.

  Nu demult iluminatul public din cartier s-a făcut cu led-uri. Da, a costat ceva bani investiția, dar este una care în timp se amortizează tocmai pentru că aceste led-uri nu consumă atâta energie cât becurile care erau înainte. Problema în această zonă este că aceste led-uri nu consumă deloc energie electrică pentru că nu funcționează. Nu de ieri, de de alaltăieri, ci de mai bine de două luni.

  82167619 149604576477958 4916123861692448768 n

  „Am tot făcut sesizări la Primărie, dar degeaba. Nu ne bagă nimeni în seamă. S-au pus led-uri, s-a amenajat o parcare pentru mașinile celor din zonă, până aici nimic de zis, dar de aproape trei luni zona nu este luminată. S-a întâmplat să fie sparte mașini tocmai pentru că vizibilitatea este spre zero pe timpul nopții. Degeaba au făcut parcarea dacă ne este frică să ne lăsăm mașinile acolo. Iar cu atâția derbedei prin zonă, sunt oameni la care le este frică pur și simplu să meargă seara acasă pentru că dacă le dă cineva în cap nu știu cui să îi mulțumească”, spune un locuitor din zonă.

  Speranța lor este ca acest mesaj să fie citit de cine trebuie și să profite de faptul că este an electoral, iar vreunul dintre candidați să vadă și să ia o măsură care sa-i ajute. Că altfel…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.