Berlusconi susține că Putin i-a propus să fie ministru în Rusia. Kremlinul neagă informațiile

  de - | 25 iulie 2015, 3:15 AM | Internaţional

  0

  Declaraţie şocantă a lui Silvio Berlusconi. Fostul premier italian susţine că preşedintele rus, Vladimir Putin, i-a propus să meargă în Rusia pentru a-l numi în funcţia de ministru al Economiei.

  Conform ziarului la Stampa, Berlusconi a făcut aceste declaraţii în cursul unui dineu informal pe care l-a avut într-un restaurant din Roma cu deputaţii partidului pe care îl conduce, Forza Italia.

  Preşedinţia Rusiei a negat însă informaţia, iar un purtător de cuvânt al Kremlinului a anunţat că această ipoteză este imposibilă.

  Sursa: B1 TV

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.