vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Beldiman, un nume de care am auzit și vom tot auzi în handbal! HC Beldiman s-a calificat în turneul semifinal la juniori 4

  de Lucian Dănilă | 25 aprilie 2018, 2:33 PM | Sport

  0

  Handbal Club Beldiman a participat cu juniorii 4, la Turneul Eurozonal RO 5 organizat în weekendul care a trecut la Reșița. Au participat șapte echipe: CSMS Reșița, LPS Banatul Timișoara, Știința U Petroșani, CSS Lugoj, HC Beldiman Arad, Unirea Sânnicolau Mare, Șc.Gen. 7 Timișoara,împărțite în două grupe.

  HC Beldiman a fost repartizată într-o grupă de trei echipe, cu Unirea Sannicolau Mare și Șc. Gen.7 Timișoara.

  Jucătorul arădean Burzo Andrei a obținut titlul de golgheter al turneului desfășurat în orașul bănățean.

  „La un an si jumatate de la infiintare,se vad rezultatele muncii depuse de catre noi, prin aceasta calificare la Turneul Semifinal de juniori 4. Este o performanta pentru noi si suntem foarte bucurosi”, spune George Beldiman.

  Lotul echipei HC Beldiman:

  Portari: Kurucz Patric,Barbicioiu Andrei

  Jucatori:Beldiman Robert,Burzo Andrei,Gaulea Dragos,Boldis Ayan,Repede Alex,Covaci Beny,Toma Catalin,Chifu Matias,Ulrich Lucas,Chera Cristian.

  Antrenori: Adriana si George Beldiman

  Interesant este că arădenii soților George și Adriana Beldiman au început foarte slab turneul, pierzând cu scorul de 18-25 în fața celor de la Sânnicolau mare. Era obligatoriu ca HC Beldiman să învingă Timișoara în al doilea meci, altfel era eliminată din competiție. Timișorenii au avut avantaj la pauză, scor 13-11, dar elevii soților Beldiman au întors rezultatul și au câștigat cu scorul de 25-22 după o a doua parte foarte bună.

  Cele patru echipe calificate din RO 5: CSMS Reșita, Unirea Sânnicolau Mare, HC Beldiman și LPS Banatul Timisoara!

  beldiman 2

  FOTO: Adriana și George Beldiman

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.