duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Begu alături de Halep şi Cîrstea în turul III de la Indian Wells

  de - | 9 octombrie 2021, 6:32 PM | Internaţional | Sport

  0

  Doar Gabriela Ruse (92 WTA) a părăsit deja „BNP Paribas Open 2021“ dintre cele patru sportive pe care le-am avut pe tabloul principal. Ultimul mare turneu din acest an în calendarul WTA decurge excelent pentru România!

  Până şi Gabriela Ruse, eliminată în turul I, a dat lovitura, atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv prin parcursul pe care l-a avut în California.

  Iar dacă Halep (17 WTA) şi Cîrstea (40 WTA) au pornit direct din turul II, obţinând victorii scurte cu Kostyuk (59 WTA), respectiv Doi (109 WTA), în schimb, Irina Begu (61 WTA) a trebuit să câştige două partide ca să ajungă în turul III, alături de „Simo“ şi „Sori“.

  După ce a trecut de Ferro (83 WTA), în runda inaugurală, Irina s-a impus, din nou, în minimum de seturi, în al doilea meci pe care l-a jucat, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

  Sportiva de 31 de ani a trecut de Jil Teichmann (Elveţia, 24 de ani, 39 WTA), scor 7-5, 6-1.   În turul III, Begu va întâlni învingătoarea duelului Kucova (112 WTA) – Rogers (44 WTA).

  Citeste mai multe pe: adevărul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.