BC Valbon Arad va participa la Festivalul Național de MiniBaschet de la Costinești

  de Dan Lazăr | 6 June 2022, 10:19 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Federația Română de Baschet va organiza și în această vară tradiționalele întreceri de la malul mării dedicate celor mai mici baschetbaliști. Ca și în ediția din 2021, întrecerile se vor disputa pe terenurile în aer liber din cadrul bazei sportive BTT de la Costinești.

  Din Arad, până la începutul acestei luni, și-a anunțat participarea o singură grupare. BC Valbon Arad s-a înscris la categoriile: babybaschet masculin (80 de participante) și minibaschet masculin începători (99 de echipe la începători și 27 de formații la avansați). Profesoara Valeria Bondor, președintele clubului, nu exclude însă și o participare feminină.

  La fel ca în edițiile precedente, întrecerile se vor desfășura de-a lungul a trei săptămâni, pe categorii, astfel:

  Săptămâna 1 – perioada 12 -18 iunie – Festivalul Național de BabyBaschet
  Săptămâna 2 – 19 -25 iunie – Festivalul Național de MiniBaschet
  Săptămâna 3 – 26 iunie – 02 iulie – Campionatul Național U12

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.