joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Baza Abel, Bazinul Delfinul și Sala Polivalentă din Arad, solicitate de Consiliul Județean pentru a le salva de la distrugere

  de Special Arad | 13 martie 2023, 11:32 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  1

  Consiliul Județean a solicitat Ministerului Sportului să transfere în administrarea instituției trei baze sportive în municipiul Arad, pentru a le salva de la distrugere și pentru a le reda în folosință. Este vorba despre Bazinul Delfinul, Sala Polivalentă și baza sportivă „Abel”.
  De ani de zile Ministerul nu a mai făcut investiții în aceste baze sportive, pentru că are posibilități financiare limitate și nevoile din toată țara sunt foarte multe. Așa a ajuns bazinul de înot să fie închis, deși există cerere din partea publicului pentru redeschidere, iar baza sportivă „Abel” s-a degradat, chiar dacă tenisul câștigă tot mai mult teren nu numai în România, ci și în Arad.
  După preluare, Consiliul Județean Arad susține că va căuta să dezvolte aceste baze sportive prin proiecte europene, dar nu sunt excluse parteneriatele public-privat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.