marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bătuți de Timișoara! Takata a pierdut Supercupa Multinaționalelor în fața echipei Continental (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 18 decembrie 2014, 3:54 PM | Sport

  0

  Sala Serie A Bendea a fost gazda returului Supercupei Multinaționalelor la minifotbal, finala disputându-se în două manșe între câștigătoarele de la Arad și din Timiș. Takata a câștigat competiția locală, iar la Timișoara s-a impus Continental Automotive.

  Gruparea bănățeană este una dintre cele mai bune echipe din prima ligă de minifotbal din Timișoara, aceasta ocupând locul 4. Mai mult, echipa este înființată în urmă cu zece ani și beneficiază de un important sprijin financiar din partea firmei pe care o reprezintă.

  Takata se remarcă prin individualități, iar un important minus la echipa arădeană este că în componența sa sunt jucătorii care evoluează la echipe diferite în campionatul Ligii Desavoia Arad, ceea ce s-a văzut și în teren. Practic Supercupa Multinaționalelor a fost câștigată încă din tur de Continental, care a învins pe teren propriu cu 5-0. „Chiar dacă a fost 5-0, meciul, mai ales în prima parte, a fost foarte echilibrat. Noi am marcat un gol în prima repriză, dar arădenii au avut trei bare… Ne-am detașat în a doua repriză”, spune Gheorghe Nicola, delegatul echipei din Timiș.

  Echipa din Arad are jucători precum Ciobu, unul dintre cei mai importanți jucători de la AC Luciano, Stoian, golgeterul echipei Gloria Bujac, dar și Lanțoș, Bărzoi, Piroș sau Burada, jucători care evoluează săptămânal în Liga Desavoia. Totuși, omogenitatea celor de la Continental și-a spus cuvântul și echipa pregătită de Andrei-Florin Turcan s-a impus cu 3-2 și la Arad. Sorin Pop a deschis scorul încă din minutul 4, iar Ciobu a egalat în ultimele minute ale primei părți. După pauză, Continental s-a distanțat la 3-1 prin reușitele lui Sorin Pop și Radu Andrei după două faze lucrate de întreaga echipă, iar același Manu Ciobu a redus din handicap, ajutat și de un fundaș advers care a deviat mingea în propria poartă.

  La meci a asistat și fostul arbitru Tiberiu Lajos, devenit în ultimii ani cel mai titrat antrenor de minifotbal din Europa! Sub conducerea lui Lajos, echipa națională de minifotbal a câștigat de cinci ori consecutiv campionatul european! El a și purtat câteva discuții cu Cristian Lăzău și Cristian Barna, organizatorii Ligii Desavoia despre viitorul minifotbalului la Arad.

  Cupa Multinaționalelor este o competiție înființată de Tiberiu Lajos și la care participă echipele marilor concerne din Arad, respectiv Timiș.

  Takata Arad – Continental AP Timișoara 2-3 (1-1) – în tur 0-5

  Au marcat: Manu Ciobu (2) / Sorin Pop (2), Radu Adrian

  Takata: Răzman – Tirsin, M. Ciobu, F. Ciobu, Lanțoș, Ioja, Stoian, Bărzoi, Pasăre, Doța, Bălan, Burada, Lobonț, Piroș, Gherman.

  Continental: Munteanu – Nistor, Bălan, Gavriluță, Gagy, Bucure, Balint, Sorin Pop, Trusescu, Radu, Slabu, Moscalu, Toroni. Antrenor: Andrei-Florin Turcan. Delegat: Gheorghe Nicola

  Arbitri: Nicolae Mitu, Remus Lung

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.