Bătută, dar nu înfrântă! O româncă a ajuns eroină în Italia după ce a înfruntat doi mafioți din clanul Casalesi

  de - | 23 septembrie 2019, 2:04 PM | Internaţional

  0

  (foto: Arhivă)

  O româncă din Italia, chelneriță la un bar din Caserta, în apropiere, Napoli, a ajuns la spital după ce a avut curajul să-i înfrunte pe nepoții șefului unui clan mafiot din peninsulă. Acum, femeia este considerată o eroină în comunitate, pentru că nu s-a lăsat intimidată, chiar dacă a fost agresată.

  Românca, angajată la barul „Gran Vesuvio Caffè”, i-a avut drept clienți pe Alessio și Vincenzo De Falco, nepoții lui Enzo de Falco, șeful clanului Casalesi, asasinat la comandă la începutul anulor ’90, în timpul unei lupte pentru putere izbucnite în interiorul clanului. Curajoasă, românca a ignorat amenințările celor doi și, la finalul serii, le-a dus nota de plată, deși cei doi tineri au spus de mai multe ori că ei nu plătesc nimic în orașul controlat de familia lor, relatează ilmattino.it.

  În momentul în care românca le-a dus nota de plată, cei doi s-au năpustit asupra ei, trăgând-o de păr și izbind-o cu capul de bar. Cei doi au părăsit apoi liniștiți barul, nu înainte de a mai formula câteva amenințări la adresa româncei, dar și a celorlalți clienți aflați în bar.

  Femeia nu a fost intimidată și i-a reclamat pe cei doi la autorități. Carabinierii i-au reținut pe cei doi agresori, ulterior fiind plasați în arest la domiciliu.

  Impresionat de curajul tinerei, un client aflat în bar în momentul conflictului a plătit nota de plată a celor doi descendenți mafioți, pentru ca românca să nu mai sufere și alte neplăceri. Femeia a fost dusă la spital după agresiune și a primit șase zile de îngrijiri medicale.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.