sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Bătrân de 80 de ani, victimă a unui accident cu mopedul, salvat de un jandarm arădean

  de Ioana Costaș | 22 ianuarie 2024, 8:33 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un jandarm arădean aflat în timpul liber a intervenit și a acordat primul ajutor unui bătrân de 80 de ani – inconștient în urma unui accident cu mopedul. Incidentul în care a fost implicat octogenarul a avut loc în seara de 21 ianuarie, pe o stradă din orașul Pecica.

  În seara zilei de 21 ianuarie, plt. maj. Roșeți Radu aflat în timpul liber pe str. Nr. 2 din orașul Pecica, a fost depășit de un bărbat care conducea un moped electric. La scurt timp jandarmul a văzut cum mopedul condus de bărbat s-a prăbușit în șanțul de la marginea străzii, lăsând în urma doar o pată de lumină în întuneric.

  Jandarmul s-a îndreptat spre locul accidentului. În șanț se afla un bătrân de 80 de ani, în stare de inconștientă. Colegul nostru i-a acordat acestuia primul ajutor și a solicitat un echipaj medical care s-a prezentat de urgență la fața locului. Bătrânul și-a revenit ușor și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Arad, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Arad.

  Citește și: Imagini din timpul intervenției jandarmilor pentru salvarea femeii de 78 de ani. Jandarmeria Arad: „Am arătat că «Împreună suntem mai puternici»”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.