Bătrân găsit mort după o serie de coincidențe stranii

  de Special Arad | 19 April 2014, 6:39 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un bătrân de 72 de ani a fost găsit mort sâmbătă, în jurul amiezei, în propria locuință situată pe Aleea Azuga din Arad. Tragedia vine după la doar două zile după ce soția bătrânului murise.

  Văzând că nu răspunde la ușă și gândindu-se la ce e mai rău, un văr al bătrânului, venit în vizită, a sunat imediat la 112. La fața locului au apărut de urgență un echipaj SMURD, un echipaj al Formațiunii de Protecție Civilă și un echipaj de poliție.

  Astfel, pompierii civili au fost nevoiți, cu acordul vărului bătrânului, să spargă ușa pentru a intra în locuință. Odată trecuți de ușă, medicii nu au putut decât să constate că bătrânul decedase. Un dintre membri echipajului SMURD ne-a mărturisit că după părerea sa este vorba despre o moarte naturală, nicidecum despre o sinucidere. Cu toate acestea, la fața locului urma să își facă apariția un echipaj al celor de la Medicina Legală pentru a constata cu exactitate cauza decesului.

  Soția vărului celui decedat ne-a mărturisit cum bătrânul era măcinat de moartea soției sale. Aceasta ne-a mai spus că pe o masă din apartamentul vecinului au fost găsite certificatul de deces al soției bătrânului și o chitanță de la o firmă de servicii funerare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.