marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bătălia dintre Musk și Zuckerberg ar putea fi cea mai mare luptă din istoria lumii: venituri estimate la peste 1 miliard de dolari

  de - | 23 iunie 2023, 10:10 PM | Internaţional

  0

  Elon Musk şi Mark Zuckerberg sunt ”cât se poate de serioşi” în privinţa unui schimb de lovituri în Octogon, iar fanii vor trebui să plătească dacă vor dori să urmărească, relatează CNBC, scrie știripesurse.ro.

  Preşedintele UFC, Dana White, a declarat joi, pentru TMZ Sports, că a vorbit cu ambii miliardari despre schimbul lor de replici făcut pe reţelele de socializare săptămâna aceasta, în care Zuckerberg a acceptat o provocare pentru ”un meci cuşcă” lansată de Musk pe Twitter. ”Mark Zuckerberg m-a contactat primul şi a spus ”vorbeşte serios?””, a spus White pentru presă. Când promotorul l-a contactat pe Musk, CEO-ul Tesla i-a spus: ”Da, vorbesc serios”.

  White a declarat că se află deja ”în stadiile incipiente” de a planifica lupta, dar nu a ezitat să-şi exprime entuziasmul pe care se aşteaptă să-l creeze meciul. ”Aceasta ar fi cea mai mare luptă din istoria lumii, mai mare decât orice s-a făcut vreodată. Ar doborî toate recordurile cu plata-per-vizionare”, a spus el.

  În timp ce plata-per-vizionare standard a UFC costă 80 de dolari, White a spus că va percepe 100 de dolari pentru meciul Musk-Zuckerberg. Cea mai mare plată-per-vizionare a fost pentru meciul Conor McGrergor-Floyd Mayweather din 2017, a spus White, care a adus venituri de peste 600 de milioane de dolari.

  Se pare că Mayweather a luat acasă 275 de milioane de dolari după ce a câştigat, în timp ce McGregor a plecat cu 85 de milioane de dolari.

  „Dar o luptă între Musk şi Zuckerberg, care sunt numărul 1 şi numărul 10 între cei mai bogaţi oameni de pe pământ, cu o avere netă combinată de 340 de miliarde de dolari, ar stabili cu uşurinţă un nou record”, a spus White. ”Cred că (suma) se triplează faţă de meciul Mayweather-McGregor”, a spus el. ”Nu există limită pentru ceea ce poate face acest lucru”, a adăugat acesta.

  Cu toate acestea, cei doi directori, care au un istoric de neînţelegeri, probabil că nu caută să-şi mărească averile prin luptă.

  În schimb, White a sugerat că fiecare va lupta pentru o organizaţie caritabilă la alegerea lor.

  White a refuzat să speculeze când ar putea avea loc lupta, dar a spus că este gata să o organizeze.

  Sursa: Știri pe surse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.