duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bătaie între elevi la o școală din vestul țării. Scena, însoțită de râsetele colegilor

  de - | 23 mai 2024, 6:52 PM | Regional

  0

  (foto: tion.ro)

  Scene violente la un liceu din Timis. O fata si un baiat, colegi de clasa, s-au incaierat in sala de cursuri in timpul unei pauze, notează opiniatimișoarei.

  Citește și: O filmare scandalizează Aradul. Imaginile, de o violență extremă, surprind mai multe adolescente din Arad, de 15 și 16 ani, cum lovesc o altă fată

  Totul s-a intamplat la liceul din orasul Gataia, miercuri. In imaginile filmate de un coleg de clasa al celor doi se vede cum batausii sunt urcati pe banci si se lovesc, apoi ambii cad pe podea si continua sa se loveasca.

  „La data de 22 mai a.c., politistii orasului Gataia s-au sesizat din oficiu, sub supravegherea procurorului de caz cu privire la savarsirea infractiunii de lovirea sau alte violente.

  In fapt, la data de 21.05.2024, la o unitate scolara din Gataia, ar fi avut loc o altercatie intre doi elevi, in varsta de 14 si 15 ani.

  Politistii continua cercetarile in vederea stabilirii tuturor cauzelor si imprejurarilor in care a avut loc evenimentul„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

  O ancheta a fost demarata si la nivelul scolii si al Inspectoratului Scolar, care urmeaza sa decida ce masuri se vor lua in privinta celor doi elevi.

  „Altercatia a avut loc intre doi elevi ai clasei a VII-a. Directiunea unitatii de invatamant a informat familiile acestora și Politia din Gataia, care, la randul ei, a informat Biroul Siguranta Scolara asupra evenimentului care s-a desfașurat, in timpul programului scolar, in unitatea de invatamant.

  In acest moment, atat Politia, cat și unitatea de invatamant intreprind masurile necesare. in ceea ce privește actiunile aflate in desfașurare la nivelul școlii, suntem in masura sa va informam ca se investigheaza cauzele care au dus la producerea incidentului, in scopul aplicarii masurilor care se impun, in virtutea normativelor care guverneaza unitatile de invatamant„, transmit reprezentantii ISJ Timis.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.