vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Bătaie între două liceene pe o terasă din centrul Aradului: „Am fost singura care ți-a spus adevărul!”

  de Andreea Daniela B. | 18 noiembrie 2022, 5:06 PM | Telefonul cititorului | Topic special

  2

  (foto: Martor ocular )

  Violența a devenit un „trend” care prinde tot mai bine în rândul tinerilor. Desigur, nici adulții nu se dau în spate de la o bătaie, însă tinerii parcă abuzează de puterile pe care le au fără să se gândească la repercusiuni.

  Din păcate, mulți își împart pumni și picioare fără să stea prea mult la discuții și astfel reușesc să demonstreze în fața celorlalți că își pot face dreptate și singuri.

  Ei bine, dacă de obicei ne așteptăm ca băieții să fie agresivi, aici regula nu se aplică. Astăzi, de exemplu, între orele 13 și 14, pe o terasă din centrul Aradului a avut loc o altercație între două minore. Conform martorilor oculari, fetele cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani s-au luat la bătaie, una dintre ele alegându-se chiar și cu părul smuls, păr care a rămas pe geaca celei care a și început altercația.

  Cel mai trist este că, în timp ce ele își împărțeau palme una celeilalte, cei din jurul lor se distrau și făceau glume în loc să intervină și să aplaneze scandalul. Mulți s-au adunat în jurul lor și au profitat de „circul” gratuit la care au avut norocul să asiste.

  Am fost singura care ți-a spus adevărul„, se aude într-un clip video de la fața locului, semn că cele două au avut deja o dispută, poate chiar în mediul online, dar au ținut să recurgă și la acte de violență odată ce au dat față în față una cu cealaltă.

  Tot conform martorilor oculari, fetele ar fi eleve la un Colegiu Național cu renume din Arad, o instituție de învățământ cu pretenții. În plus, aflăm că poliția nu a fost anunțată, probabil din cauza comportamentului celor prezenți la eveniment, care au preferat să savureze spectacolul, nu să reacționeze.

  Din păcate, bucuria de pe fețele celor prezenți era evidență și, cu toate că pe terasă se aflau și oameni maturi, nu doar câțiva adolescenți cu chef de ceartă și de glume. Nimeni nu a făcut nimic, prea târziu intervenind cineva pentru a le opri pe cele două bătăușe.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Când inteligență și bun-simț nu mai e…, când ești educat că aceste lucruri sunt „depășite”, iar democrația înseamnă să fac „ce vor mușchii mei”…, când acest mod de „gândire” îl regăsești, ÎN PRIMUL RÅND, LA PĂRINȚII acestor odrasle, de ce să ne mai mirăm că la noi domină „cultura” și „civilizația” PARULUI și PUMNULUI ?! 🤔
   La așa „educație” , așa comportament…!

   PS: … și să nu „ne spălăm pe mâini” aruncând vina DOAR pe școală (care, incontestabil, are partea ei de vină), ci, ÎN PRIMUL RÂND a părinților și a lipsei celor „7 ani de-acasă”!

   +19 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.