Bătaie între adolescenți pe strada Unirii! Unul dintre ei e la „Urgențe” | Foto

  de Special Arad | 7 iunie 2019, 10:45 PM | Știri Arad | Topic special

  3

  Doi adolescenți s-au luat la harță vineri seara, în jurul orei 22:00, în fața localului Ego, de pe strada Unirii din Municipiul Arad, însă scandalul a degenerat și, în loc să ajungă într-un club la distracție, unul dintre ei a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Arad.

  Martorii spun că cei doi tineri s-au luat la ceartă, iar la un moment dat unul dintre ei – despre care tot martorii spun că ar deține centura neagră la un sport de contact – l-a lovit cu pumnii pe celălalt, acesta din urmă căzând ca secerat pe asfalt.

  La fața locului a fost solicitată de urgență intervenția medicilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad, fiindcă tânărul lovit a suferit o entorsă serioasă la glezna unuia dintre picioare. Nu știm exact cum și-a sucit tânărul glezna, însă cei care se aflau la fața locului spun că este posibil să se fi dezechilibrat în cădere și să se fi lovit de unul dintre stâlpii de metal de pe marginea trotuarului sau să fi călcat greșit pe bordură în momentul în care a încasat loviturile „adversarului” său.

  Cert este că tânărul a fost preluat de medici și dus de urgență la Spitalul Județean pentru mai multe investigații.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.