miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Bătaie în zona UTA din cauza unei presupuse șicanări în trafic. Cinci bărbați au sărit pe celălalt șofer | Video

  de Special Arad | 24 februarie 2022, 6:44 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Jandarmeria Arad)

  Comunicat. Este vorba despre un conflict petrecut în seara zilei de marți, în zona Pieței UTA din municipiul Arad, între un bărbat de 32 de ani și alți cinci bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 24 de ani, pe fondul unei presupuse șicanări în trafic. Aceștia se deplasau cu două autoturisme, un bărbat într-un autoturism și patru în celălalt, iar la un moment dat, s-au oprit într-o parcare din zona Pieței UTA unde, cei patru bărbați i-au cerut socoteală bărbatului aflat singur în autoturism. Mai mult aceștia i-ar fi aplicat și câteva lovituri cu pumnii la nivelul feței. În scurt timp, la fața locului și-a făcut apariția un al treilea autoturism condus de către un bărbat, care s-a implicat la rândul lui în scandal, în sprijinul celorlalți patru.

  Jandarmii au ajuns de urgență în zona indicată unde i-au identificat pe autorii scandalului, încă în desfășurare, bărbații continuând să își aducă reciproc injurii și expresii jignitoare.

  După aplanarea conflictului, toți cei implicați în eveniment au fost conduși la sediul Poliției în vederea luării măsurilor legale. Astfel, jandarmii au întocmit pe numele celor cinci bărbați, inițiatorii scandalului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform Codului Penal.

  Actele de sesizare au fost predate organelor de Poliție în vederea continuării cercetărilor și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul

  sursă video: Jandarmeria Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.