marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Bătaie în plină stradă. O femeie a solicitat jandarmii să intervină

  de Special Arad | 1 mai 2023, 3:46 PM | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ (foto: arhiva Special Arad)

  Comunicat. Seara trecută, în jurul orei 19.45, jandarmii au fost solicitați prin prin S.N.A.U 112 să intervină într-un conflict pe Aleea Predeal din municipiul Arad. Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat două dintre persoanele implicate in scandal, dar și femeia care apelase numărul unic de urgență.

  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea celor celor doi bărbați găsiți la fața locului. Din primele verificări a rezultat că pe fondul unor neînțelegeri între cei doi bărbați și un al treilea, a izbucnit un conflict, tulburând ordinea și liniștea publică.

  La fața locului a fost prezent și un echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pe numele bărbaților au fost întocmite acte de sesizare pentru infractiunea de ,,Loviri și alte violențe” și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Se continuă verificările pentru stabilirea identității celui de-al treilea bărbat. Actele de sesizare vor fi predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.