miercuri, 24 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Bătaie în centrul Aradului! S-au aruncat pe șosea, în fața mașinilor | Video

  de Andreea Daniela B. | 29 ianuarie 2021, 3:00 PM | Știri Arad | Topic special

  9

  Pandemia, criza financiară și neajunsurile au reușit să întindă nervii la maxim multor persoane, însă credem că de această dată nu este vorba despre această situație care parcă nu se mai termină, ci de un conflict mai vechi, sau chiar unul ”proaspăt”, care și-a găsit rezolvarea în centrul orașului, în apropierea Teatrului, vis-a-vis de stația de tramvai.
  Stând în mașină la semafor, doi tineri ne-au atras și nouă atenția pentru că păreau că se ceartă. Aflați pe trotuarul din fața bisericii, aceștia au început să strige unul la celălalt și să gesticuleze destul de agresiv. A fost vorba despre câteva secunde până la următorul gest, când unul dintre cei doi l-a împins pe celălalt. De aici și până să ajungă pe partea carosabilă, la doar câțiva centimetri de mașini, a fost doar un pas. Conflictul a început cu doi participanți, apoi, când schimbul de pumni și-a făcut apariția, de la stația de tramvai, în alergare pe trecerea de pietoni au mai apărut două persoane, băieți, de până în 18 ani. S-a făcut verde la semafor și acela a fost momentul în care aceștia își împărțeau pumni și se trăgeau de haine în așa fel încât probabil nici n-au mai realizat că tot traficul s-a blocat pentru că ei erau deja pe jos, în mijlocul drumului. Bătaia a continuat și cei aflați atât pe trotuar, cât și în mașini, au început să intervină, dar parcă nimic nu i-a oprit. Unul îi dădea pumni în față altuia în timp ce al treilea își făcea simțită prezența ținându-l de geacă pe cel care încasa pumnii.

  Din informațiile pe care le deținem, nu a fost niciun apel la 112 legat de această situație, semn că, ori nimeni nu a sunat și băieții au fost lăsați să se bată până s-au săturat, ori bătaia a luat sfârșit odată cu intervenția celor care au fost de față și nu a mai fost nevoie și de organelor de ordine.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dacă nu se vor lua măsuri urgente gen amendă, lucru în folosul comunităţii, privare de libertate etc., aceste scene demne de epoca primitivă se vor înmulţi cu siguranţă. Suntem de râsul Europei prin aceşti neisprăviţi. Să meargă la sala de box şi Ivanovici îi va învăţa arta pugilatului într-un cadru organizat nu pe stradă în văzul tuturor !

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. @Andreea Daniela.B –>Nu inteleg ce treaba are pandemia, neajunsurile si criza financiara. Care criza financiara? Ca la supermarketuri ii plin se cumpara in draci, la altex stai la rand la casa de parca se termina televizoarele… Sunt niste pustani care nu au educatia aferenta gestionarii unei situatii, atata tot…

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.