marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bătaie cu perne pentru Walt Disney și Moș Nicolae, respectiv împotriva violenței domestice la Galleria

  de Special Arad | 3 decembrie 2014, 2:18 PM | Știri Arad

  0

  Voluntarii străini găzduiți în Arad de către Fundația Pro Prietenia Arad, Ofensiva Tinerilor și Organizația Tinerilor cu Inițiativă, filiala Arad, au făcut front comun pentru a organiza un adevărat „Pillow Fight” (bătaie cu perne) vineri, 5 decembrie 2014, ora 17 în Galleria Mall, etajul 2, zona Food Court; eveniment la care sunt invitați să participe toți arădenii, indiferent de vârstă.

  Ideea și inițiativa îi aparțin voluntarului arădean, Galiș Ruben, care a dorit să-l sărbătorească pe Walt Disney (5.12.1901) și tradiționalul Moș Nicolae, într-un mod inedit și în același timp, să atragă atenția asupra unui fenomen des întâlnit peste tot în lume: violența asupra copiilor.

  Campania de conștientizare și prevenire „Joacă-te cu el” a debutat acum 2 săptămâni cu un training de informare asupra violenței domestice, la care voluntarii au luat parte, urmând ca ei să aplice cunoștiințele dobândite în activități ulterioare.

  Voluntarii străini au pregătit acest eveniment din imboldul de a contribui la educarea tinerilor din comunitatea arădeană în privința violentei domestice. Voluntarii se află în România prin Serviciul European de Voluntariat, un program finanțat de Comisia Europeană.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.