duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Circ” cu pumni și picioare, într-o parcare de pe Autostrada Arad-Nădlac. Doi șoferi s-au luat la bătaie, iar unul a ajuns la spital

  de Andrada Bobiș | 25 mai 2024, 2:57 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În noaptea de vineri spre sâmbătă (24-25 mai), la scurt timp după miezul nopții, în jur de ora 00:30, într-o parcare de pe Autostrada A1 dintre Arad și Nădlac, doi bărbați au făcut un adevărat circ, după care s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei chiar a ajuns la spital.

  Ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la bătaie

  Puțin după miezul nopții, într-o parcare de pe A1 din Nădlac, un șofer arădean care a fost sunat să ridice o mașină cu intenția să fie transportată într-o altă locație, la un moment dat a început să fie agresat verbal de un alt bărbat, de proveniență din Nădlac, care sosise și el în parcare cu o mașină adusă pe platforma și care era tot de la tractări auto.

  Un adevărat „circ” a început când bărbatul din Nădlac, care are în jur de 40 de ani, deranjat de faptul că arădeanul ar fi vrut să transporte mașina – a cărei proprietar l-a sunat și i-a solicitat acest lucru – din parcarea respectivă, brusc a început să-l înjure pe arădean, după care ambii șoferi de la tractări auto și-au aruncat reciproc cheile de la mașină. De aici a fost un pas până când cei doi bărbați s-au luat la bătaie. Cei doi și-au împărțit pumni și picioare, iar bărbatul din Nădlac a ajuns la spitalul din Arad, însă rănile lui nu i-au pus viața în pericol.

  Nemulțumirea bărbatului din Nădlac a fost că bărbatul din Arad și-ar fi permis să vină „pe zona lui” de activitate, după cum am aflat de la martori oculari.

  Ce spune Poliția

  Am luat legătura cu IPJ Arad, care ne-a precizat următoarele:

  „La data de 25 mai a.c., în jurul orei 04.30, polițiștii orașului Nădlac au fost sesizați despre o altercație între doi participanți la trafic, într-o parcare de pe autostrada A1, în urma căreia, o persoană ar fi fost rănită.

  Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale”, au precizat pentru Special Arad reprezentanții IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.