joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Baschetbalistul arădean Cristian Mocrițchi a acceptat o nouă provocare: CSM Miercurea Ciuc

  de Dan Lazăr | 28 octombrie 2019, 12:36 AM | Sport

  0

  Doar doi baschetbaliști originari din Arad evoluează în Liga Națională de baschet masculin, Andrei Mandache, legitimat la Steaua București, și Cristian Mocrițchi, care a semnat recent cu CSM Miercurea Ciuc.
  Mocrițchi este noul fundaș al celor de la CSM Miercurea Ciuc. În vârstă de 19 ani, jucătorul arădean a ajuns la Ciuc de la SCM Timișoara, formație alături de care a debutat la 16 ani în peisajul Ligii Naționale.
  „Sunt foarte încântat pentru realizarea transferului la Miercurea Ciuc. Am ajuns aici de câteva zile și sunt nerăbdător să joc pentru această echipă. Este o nou provocare pentru mine, iar personal mi-au plăcut provocările și sunt pregătit să mă acomodez aici. Avem un colectiv puternic și am toată încrederea că prin multă muncă și devotament vom atinge obiectivele propuse. Pe această cale, vreau să le mulțumesc celor de la Timișoara pentru anii petrecuți acolo și să le urez mult succes în noul sezon competițional”, ne-a declarat Cristian Mocrițchi, jucător descoperit de BC Best Arad, care a evoluat în campionatele școlare pentru LPS Arad.
  CSM Miercurea Ciuc face parte din Grupa B valorică a primei divizii de baschet masculin, cu trei eșecuri din tot atâtea confruntări susținute: 64-68 cu CSM Tg. Jiu, 58-68 la Constanța și 52-86 cu CSM Galați. Următorul meci al harghitenilor, care ar putea fi cel în care Mocrițchi să „spargă gheața” în privința punctelor, este programat în 1 noiembrie, la Mediaș.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.