sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  O parte din Bârzava va fi fără curent, vineri, timp de mai multe ore

  de Special Arad | 12 decembrie 2023, 9:27 PM | Bârzava | Știri Arad

  0

  Rețele Electrice Banat (companie parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuţie Banat) anunță că vineri vor avea loc întreruperi de curent pe raza localității Bârzava, din județul Arad.

  Compania susține că a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, transmite Rețele Electrice Banat.

  Întreruperile se vor efectua parțial în localitatea Bârzava, vineri, 15 decembrie, între ora 10 și 18, pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.