„Bărboșii arădeni” au donat 5900 de măști faciale Spitalului Județean

  de Special Arad | 1 aprilie 2020, 6:37 PM | Știri Arad

  0

  Asociația Beard Brothers Arad (în traducere, „frații bărboși”) a predat astăzi, 1 aprilie, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, 5.900 de măști faciale cu 3 straturi de unică folosință.

  „Dacă tot au ajuns ieri și am avut mai mult timp disponibil, împreună cu învățătoarea Dana Bartis Mocanu și câțiva copii foarte harnici de la Colegiul Național Preparandia Dimitrie Țichindeal Arad am reușit să transmitem câteva mesaje sincere cadrelor medicale și tuturor persoanelor din prima linie. Mulțumim încă o dată prietenilor care au donat ca persoane fizice, cât și partenerilor noștri: JCM Professional Buildings și www.satura.ro.
  Cum ne poți ajuta în continare de acasă? Donează! Avem nevoie de susținere financiară constantă pentru a cumpăra rapid cele necesare, atunci când identificăm un stoc existent.
  Donează prin transfer bancar în contul RO74BTRLRONCRT0249735204 deschis la Banca Transilvania, titular Asociația Beard Brothers, cu specificația WE STAND TOGETHER”,
  spun membrii asociației.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.