Bărbatul care a furat un portofel cu 1200 lei a fost prins după o lună

  de Special Arad | 9 iunie 2021, 11:31 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițiștii Secției 2 Micălaca au identificat un bărbat de 34 de ani, din Vladimirescu care, în ziua de 10 mai, sub pretextul că ar căuta o persoană de contact pentru prestarea unei lucrări, ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Abrud din municipiu, de unde ar fi sustras un portmoneu cu 1.200 de lei.

  Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru furt, în vederea recuperării prejudiciului și luarea măsurilor legale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.