marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Patru bărbați din Săvârșin, Firiteaz și Fîntânele, reținuți după ce au furat un camion

  de Ioana Costaș | 21 iunie 2023, 3:29 PM | Știri Arad

  0

  Patru bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 41 de ani, din localitățile Săvârșin, Firiteaz și Fântânele au fost reținuți pentru 24 de ore pentru furtul unui camion.

  Furtul a avut loc în noaptea de 11 spre 12 iunie pe drumul național 69, între Arad și Timișoara, unde camionul fusese parcat. Potrivit informațiilor noastre, vehiculul de mare tonaj aparține unei societăți comerciale din județul Timiș și urma să fie dus la ITP, însă a fost furat.

  Polițiștii arădeni au reușit identificarea autorilor furtului și recuperarea camionului.

  „Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat patru bărbați, din județul Arad, bănuiți de furt calificat și tăinuire. Din cercetări s-a stabilit că cei în cauză, cu vârste între 29 și 41 de ani, toți din județul Arad, în noaptea de 11 spre 12 iunie, ar fi sustras un autocamion parcat într-o alveolă de pe DN 69. Vehiculul a fost returnat societății comerciale. În baza probatoriului administrat, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii continuă documentarea activității lor infracționale”, a transmis IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.