Bărbați reținuți pentru proxenetism

  de Special Arad | 23 mai 2019, 12:34 PM | Știri Arad

  2

  Comunicat.  Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat doi bărbați, bănuiți de proxenetism.Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

  În urma investigațiilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, polițiștii au identificat și depistat un arădean și un bucureșean, ambii de 33 de ani, bănuiți de proxenetism.

  Cei doi, începând cu luna iunie 2018 ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor persoane de sex feminin, cu vârste între 23-30 de ani, punându-le la dispoziție apartamente închiriate pe raza municipiului, în schimbul unor foloase materiale.

  În baza probatoriului administrat, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind prezentați în cursul acestei zile magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă.

  Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglemantată de Codul de Procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dacă ați face curat peste tot ar fi superb sunt o grămada de apartamente închiriate pentru prostituție in arad și mai sunt și saloanele de “masaj erotic” care fac prostituție acolo nu se sesizează nimeni la LUANA ȘI MONALISA ȘI MAI SUNT … HAI SA VEDEM CA SE POATE FACE CURĂȚENIE PESTE TOT , SE POATE FACE DACĂ VREȚI,ÎNCĂ NU E LEGALIZATA PROSTITUȚIA SA NE ÎNȚELEGEM

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.