Update Băgat în spital după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de la Catedrala Catolică!

  de Lucian Dănilă | 13 June 2014, 11:16 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Accident în fața catedralei! Un bărbat în vârstă de peste 80 de ani a fost lovit în această după amiază pe trecerea de pietoni din fața Catedralei Catolice. Cel care l-a lovit conducea o autoutilitară peugeot, și spune că nu l-a văzut.

  Trebuie să spunem că în centru circulația este mult îngreunată în urma închiderii a mai mulotr străzi, iar semafoarele funcționează pe „galben intermitent”. Bătrânul a fost lovit pe banda a 2-a, când mai avea puțin să încheie traversarea. Bătrânul s-a ales cu capul spart (n.r. vezi și urmele de sânge din poze), dar și cu un traumatism la torace.

  Victima accidentului a fost transportată cu o ambulanță la secția UPU a spitalului Clinic Județean. Din informațiile noastre, cel accidentat nu a suferit răni care să îi pună viața în pericol.

  FOTO: LUCIAN DĂNILĂ

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. În zonă sunt polițiști care dirijează circulația rutieră! Probabil că au și ei un program după care își dau jos uniforma, pun fluierul în cui și merg ca tot omul după servici, acasă. Atunci s-o fi întâmplat. Problema e că mașinile, în general, rulează și pe verde – la pietoni. Dar tu, ca pieton dk te angajezi pe roșu abia schimbat îți bucuri dușmanii și-ți îndoliezi familia. Bătrânul trebuia să stea acasă până se rezolvă cu semafoarele.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.