„Ziua Porților Deschise” la IPJ Arad

  de Special Arad | 23 March 2022, 11:36 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Inspectoratul de Poliție Județean Arad vă invită, în ziua de 24 martie a.c., între orele 10,00-13,00, la „Ziua Porților Deschise”, în Piața Avram Iancu, din municipiu.

  Arădenii de toate vârstele sunt așteptați alături de noi, pentru a ne revedea și a cunoaște colegi noi, după o perioadă îndelungată, în care acest lucru nu a fost posibil.

  Polițiștii de la rutieră, ordine publică, proximitate, conductori câini, prevenire, siguranță școlară, criminaliști și „mascați” vor prezenta dotarea I.P.J. Arad, autospecialele noi și vor prezenta elemente de armament, explicate pentru toți cei prezenți.

  Activitatea este organizată în contextul „Zilei Poliției Române”, sărbătorită în fiecare an, în ziua de 25 martie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.