sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat din Sebiș, bănuit că ar fi braconat un căprior

  de Special Arad | 26 martie 2015, 12:47 PM | Sebiş | Urmăriți

  0

  La data de 25 martie a.c., poliţiştii de la Postul poliție Dezna, Secţia de Poliţia Rurală Sebiş şi de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat un bărbat bănuit că ar fi braconat un căprior.

  Bărbatul, de 31 de ani, din Sebiş, a fost depistat pe DJ.792/B Dezna-Buhani, în timp ce conducea un autoturism de teren marca Suzuki Jimny şi fiindu-i solicitat să prezinte autoturismul pentru control, acesta a refuzat, fiind nevoie de urmărirea autoturismului de către poliţişti.

  În zona pădurii din localitatea Minead, poliţiştii au depistat şi un rucsac în care se afla un animal sălbatic tranşat, din specia căprior, în greutate de 16,550 kg, rucsac care ar fi fost aruncat din autoturism.

  Cercetările sunt continuate, pe numele bărbatului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii  de infracţiuni privind regimul vânătorii și protecției fondului cinegetic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.