Update Bărbat din Sântana, reținut. Și-a riscat libertatea doar ca să își mai amenințe încă o dată victima

  de Special Arad | 23 January 2023, 3:28 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii orașului Sântana au fost sesizați, în ziua de 22 Ianuarie a.c., despre încălcarea unui ordin de protecție.

  Din cercetări a reieșit că un bărbat de 34 de ani, din Sântana, ar fi încălcat ordinul de protecție emis de magistrații Judecătoriei Chișineu-Criș pe numele său, la data de 18 Noiembrie 2022, deplasându-se la locuința victimei, unde ar fi amenințat-o și ar fi distrus geamul unei uși.

  În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru încălcarea ordinului de protecție, distrugere și amenințare, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Chișineu-Criș, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

  Update:

  Magistrații Judecătoriei Chișineu-Criș au emis, pe numele celui în cauză, un mandat de arestare preventivă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.