News AlertBărbat din Gai găsit înecat în canalul din zona Mănăstirii

  de Lucian Dănilă | 29 May 2014, 9:31 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un echipaj al ISU Arad a fost chemat în această seară să caute un bărbat, posibil înecat, în canalul de irigaţii din zona Mănăstiri din Gai. Acesta dispăruse de trei zile după ce fusese, într-o seară, la… băute cu prietenii.

  Tocmai cei cu care a băut au alertat astăzi pompieri. De ce? Pentru că nu mai ştiau nimic despre el şi, în plus, i-au văzut bicicleta în zona canalului. „Un echipaj al ISU Arad a intervenit astăzi pentru a căuta un bărbat, posibil înecat în canalul de irigaţii din Gai. Bărbatul a fost găsit decedat în mai puţin de jumătate de oră. Avea 43 de ani“, spune George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

  Echipajul de salvare-căutare al ISU nu a folosit barca, folosind doar chingile şi plasa furcă. „Nic nu era nevoie de barcă pentru că locul era foarte îngust“, a continuat George Pleşca.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.