Bărbat de 78 de ani, salvat din râul Mureș după ce s-a răsturnat din caiac

  de Special Arad | 4 iulie 2018, 8:14 PM | Știri Arad

  2

  arhivă Special Arad

  În urmă cu aproximativ o oră, K.S., un bărbat de 78 de ani, se plimba cu caiacul pe Mureș, împreună cu o altă persoană, iar în dreptul parcului Europa (zona Polivalentă) s-a dezechilibrat după ce a făcut o manevră greșită cu caiacul, astfel că s-a răsturnat în Mureș. Cealaltă persoană nu a reușit să îl ajute să urce înapoi în caiac, întrucât risca să răstoarne caiacul.

  Din fericire, bărbatul avea vestă de salvare pe el, astfel că a plutit ținându-se de marginea caiacului, în timp ce cealaltă persoană striga după ajutor către oamenii de pe faleză. În dreptul pasarelei au intervenit mai mulți oameni și l-au scos la mal. La fața locului a sosit o Ambulanță de la SAJ Arad. Bărbatul era în hipotermie, cu temperatură de 32 de grade. A fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.