joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat carbonizat după ce gospodăria i-a fost curpinsă de flăcări! Avea „expoziție” de butelii în casă

  de Special Arad | 1 septembrie 2018, 8:58 AM | Regional

  0

  Un bărbat din localitatea Urseni, judeţul Timiș, a murit carbonizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce gospodăria i-a fost cuprinsă de flăcări. În locuinţă, pompierii au găsit şi mai multe butelii, astfel că s-ar fi putut produce și o explozie, scrie  Mediafax.

  Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiș, echipele de intervenție au fost solicitate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un incendiu izbucnit într-o casă din localitatea Urseni.

  După stingerea incendiului, pompierii au găsit în locuință cadavrul carbonizat al unui bărbat, cel mai probabil proprietarul casei.

  De asemenea, echipele de intervenție au găsit în locuinţă și trei butelii, astfel că s-ar fi putut produce și o explozie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.