Dragoș Balauru a semnat prelungirea contractului cu UTA

  de Lucian Dănilă | 27 May 2021, 8:04 PM | Sport

  0

  Portarul Dragoș Balauru a semnat prelungirea cu încă un an a contractului cu clubul UTA Arad. Eroul din partida câștigată în play-out la Dinamo, Balauru a avut evoluții sigure atunci când a fost folosit de antrenorul Gyuszi Balint.

  Printre meciurile de referință în culorile Bătrânei Doamne, Balauru s-a remarcat în special la emciul în care UTA a obținut promovarea pe terenul echipei FC Argeș, dar mai ales cel amintit deja, cu Dinamo. De asemenea, a avut evoluții foarte bune atunci când l-a înlocuit pe Iacob la meciul cu FC Botoșani, încheiat 0-0, și chiar și la cel cu FCSB, pierdut de UTA la Arad cu 1-0.

  „Conducerea clubului și Dragoș Balauru au ajuns, astăzi, la un acord de continuare a colaborării, portarul a semnat cu UTA pentru încă un an. Avem încredere că rezultatele vor fi cele dorite de toți și suntem bucuroși că mergem mai departe pe același drum!”, se arată pe site-ul oficial al clubului, uta-arad.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.