joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat de 45 ani a murit în secția de votare, în județul Vâlcea. Scrutinul a fost oprit

  de - | 9 iunie 2024, 12:55 PM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Un bărbat de 45 de ani a murit în secția de votare, chiar în clipa în care membrii comisiei îi dădeau buletinele de vot. S-a întâmplat în județul Vâlcea, unde bărbatul a mers să își exercite dreptul la alegerile locale și europarlamentare.

  Potrivit primelor informații, vâlceanul a prezentat buletinul de identitate, iar în clipa în care a primit buletinele de vot s-a prăbușit la podea. I s-a acordat primul ajutor de către cei prezenți, până la sosirea ambulanței, însă medicii nu au mai putut să îl salveze.

  Președintele secției de vot din satul Igoiu, comuna Alunu, din județul Vâlcea, a oprit scrutinul, pentru ca Serviciul de Medicină Legală să ridice cadavrul bărbatului. În cauză s-a deschis dosar penal pentru elucidarea decesului.

  sursa: stiripesurse.ro.

  Citește și: Alegerile locale și europarlamentare 2024. Vezi câți arădeni au votat până acum · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.