Bănuit de furt la doar 17 ani

  de Special Arad | 25 februarie 2020, 10:58 AM | Știri Arad

  1

  (foto: Arhivă)

  Comunicat.

  Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr de 17 ani, din Arad, care, la data de 9 februarie a.c., prin forțarea unei ferestre ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Mărului, de unde ar fi sustras o butelie de aragaz și o boxă audio, în valoare de aproximativ 800 de lei.

  În cauză se efectuează cercetări pentru furt calificat, fiind continuată documentarea întregii activități infracționale a tânărului.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.