joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Consiliul Județean Arad, despre banii alocați pentru drumurile județene

  de Special Arad | 9 ianuarie 2023, 5:19 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Anual, Consiliul județean atribuie sume însemnate pentru întreținerea drumurilor județene și comunale, scopul fiind asigurarea condițiilor sigure și facile de trafic rutier, dar și ca urmare a unei strategii de dezvoltare uniformă a județului.
  În anul 2023, suma de 23.009.000 lei va fi utilizată doar pentru drumurile județene. Acești bani provin din sumele defalcate din Taxa pe Valoarea Adăugată, aferente Consiliului Județean.

  „Drumurile județene reprezintă un reper de dezvoltare, înseamnă mobilitate a forței de muncă, capacitatea de a atrage investitori și implicit de a oferi fiecărei zone a județului Arad șansa de a se dezvolta, de a crește standardul de viață a locuitorilor. E normal să direcționăm această sumă spre drumurile județene, pentru modernizarea și întreținerea acestora”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.