Magistratul arădean Sandor Ottó Szép și-a dat demisia din funcția de secretar de stat la ministerul Justiției. Declarația acestuia lasă loc de… multe

  de Special Arad | 21 June 2022, 6:36 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Fostul președinte al Tribunalului Arad, Sandor Ottó Szép, a fost numit, în inauarie 2022, secretar de stat în Ministerul Justiției, o funcție pentru a cărei obținere a avut sprijinul PSD.

  Iată că, la cinci luni de la această numire, judecătorul Ottó Szép și-a prezentat demisia, una cel puțin ciudată dacă e să ne luăm după timpul scurt în care a ocupat funcția, dar și mai ciudată dacă e să spunem că nu s-a vorbit despre nicio remaniere guvernamentală.

  Contactat telefonic, fostul secretar de stat Szepp ne-a confirmat că și-a prezentat demisia începând cu data de luni a acestei săptămâni, declarându-ne: „Demisia mi-am prezentat-o din motive personale. Dar vă precizez că la un  moment dat, în viitorul apropiat, voi dezvălui întocmai ceea ce s-a întmplat, încât am ajuns să recurg la acest gest.”

  Așadar, o să revenim. Dar când, deocmadată nu știm.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.