Bani nerambursabili pentru micii întreprinzători

  de - | 18 august 2015, 11:49 AM | Business

  0

  De luna viitoare firmele mici și mijlocii pot depune documentațiile necesare pentru accesarea de fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana (UE). În functie de complexitatea investiției, valoarea acestor proiecte poate fi între 25.000 și 200.000 de euro pentru microîntreprinderi, în timp ce incubatoarele de afaceri pot accesa fonduri de până la 7 milioane de euro, scrie BZI.ro.

  Există și o condiție minimă ce trebuie îndeplinită, iar aceasta e ca IMM-urile să funcționeze de cel puțin un an. Fondurile europene pot fi utilizate la cumpărarea de utilaje, echipamente, instalații de lucru, echipamente informatice sau mobilier. De asemenea, se pot accesa bani de la UE pentru realizarea unor portaluri web de prezentare a companiilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.