sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Bani mutați” pentru finalizarea lucrărilor din centrul comunei Vladimirescu. Când ar trebui acestea terminate

  de Mihai Todoca | 15 noiembrie 2023, 2:32 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  În cadrul ședinței ordinare de azi, printre altele, a fost supus la vot un amendament la punctul 14 de pe ordinea de zi, și anume „Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Arad nr. 16/09.01.2023 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit reprezentând fond la dispoziția consiliului județean pe anul 2023 precum și a sumelor estimate pentru anii 2024-2026”.

  Amendamentul a venit în urma adresei înaintate de Primăria Vladimirescu către CJA, prin care se cerea „mutarea unor bani” pentru a putea achita lucrările în curs de finalizare la intersecția semaforizată din centrul comunei.

  „Se solicită realocarea sumei de 237 de mii de lei de la obiectivul de investiție Grădiniță cu program prelungit localitatea Horia și a sumei de 406 mii de lei de la obictivul de investiție Construire școală clasele I-IV din Horia la un nou obiectiv de investiții, și anume modernizare și semaforizare intersecție în sumă de 643 de mii de lei.

  Modificările sunt necesare având în vedere prevederile OUG 90/27.10.2023, sumele realocate fiind utilizate pentru plata în regim de urgență a investiției”.

  Citește și : Aglomerație în centrul comunei Vladimirescu. Se lucrează pentru introducerea noilor benzi de circulație

  Primarul din Vladimirescu, Mihai Mag, ne-a spus că cele două obiective de investiții de la Horia, grădinița și școala primară, nu vor fi afectate de aceste „mutări financiare”, întrucât sunt destui bani pentru a acoperi costul lucrărilor.

  Lucrarea din Vladimirescu va intra în faza doi, cel mai probabil la primăvară, când se vor executa lucrări de peisagistică inclusiv desființarea fântânei arteziene și schimbarea pavajului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.