sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Balul Comunității Arădene – un eveniment filantropic, având ca tematică „Halloween”

  de - | 29 octombrie 2019, 9:52 AM | Monden | Știri Arad

  0

  Asociația Europeanul organizează prima ediție a evenimentului filantropic „Balul Comunității Arădene” vineri, 1 noiembrie, de la ora 19, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, atracția principală fiind spectacolul „Halloween Around The World”. Sumele încasate vor fi redirecționate către premierea olimpicilor arădeni în cadrul galei „Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța”.

  𝗕𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶 𝗔𝗿𝗮̆𝗱𝗲𝗻𝗲 are la bază un concept original, care își propune să devină un eveniment de tradiție în peisajul filantropic al județului Arad. „Prin acest eveniment, dorim să atragem cât mai multe persoane fizice și companii, care să sprijine semenii aflați în dificultate și, în egală măsură, să susțină și să încurajeze perspectivele de viitor ale tinerei generații”, anunță organizatorii.

  Astfel, sumele încasate vor fi redirecționate către premierea olimpicilor arădeni și a tinerilor cu rezultate deosebite în domeniul cunoașterii, artei, sportului – eveniment care se desfășoară anual în cadrul galei Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța.

  Programul evenimentului:

  𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬
  Deschiderea evenimentului de către actorul și directorul Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, Bogdan Costea, urmată de „Halloween Around The World” – un spectacol cu momente deosebite de 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗰𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗰𝗼𝗿𝗲𝗴𝗿𝗮𝗳𝗶𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗲 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗰𝗮𝗹𝗲 𝗰𝗲𝗹𝗲𝗯𝗿𝗲, cu mare succes la publicul din întreaga lume: Phantom of the Opera, Cats, Beauty and the Beast, Sister Act, Singin’ in the rain.

  𝗢𝗿𝗮 𝟮𝟭:𝟬𝟬
  Spectacolul va continua până la ora 23:00 cu 𝗕𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶 𝗔𝗿𝗮̆𝗱𝗲𝗻𝗲 – un moment de socializare, dans și etalare a costumelor originale de Halloween, în atmosfera întreținută de 𝗗𝗝 𝗬𝗔𝗡𝗜𝗦 – 𝗿𝗲𝘇𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗕𝗮𝗺𝗯𝗼𝗼 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶.

  𝗢𝗿𝗮 𝟮𝟯:𝟯𝟬
  Pentru cei cu bilete corporate (VIP), seara se va prelungi cu un After Party în Sala Studio a teatrului, alături de 𝗗𝗝 𝗬𝗔𝗡𝗜𝗦.

  𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝘁̦𝗶𝗲:
  Ada Petra Mîrza -Metalhead, Mezzo-Soprano
  Andrei Petruș – Tenor X-Factor
  Sara Gheorghe – Percuționist – Romanian Youth Orchestra
  Corul Colegiului Sabin Drăgoi Arad – Eutherpe
  Dirijor: Cristina Cameniță

  𝗕𝗮𝗹𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗕𝗮𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗖𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶 𝗔𝗿𝗮̆𝗱𝗲𝗻𝗲
  Studenți din cadrul Universităților Arădene „Aurel Vlaicu” și „Vasile Goldiș”
  Coregraf: Florin Mariș

  Dress code: Masquerade

  Biletele se pot achiziționa începând cu data de 1 octombrie de la casieria Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, dar și din alte locații anunțate ulterior.

  Bilete online se pot achizitiona de pe: iabilet.ro.

  𝗣𝗿𝗲𝘁̦𝘂𝗿𝗶 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲

  Parter (locuri în sală): 200 lei / persoană
  Etaj 3 (locuri in sală): 100 lei / persoană

  Lojele de la parter, etaj 1 și etaj 2 sunt rezervate companiilor, sub formă de pachete corporate. Pentru modalitatea de achiziționare a pachetelor corporate: numerele de telefon 0728 669 558 / 0742 116 432 sau email [email protected]

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.