sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Balint se pricepe la îmblânzirea câinilor: „Ne vom testa valoarea cu Dinamo”

  de Lucian Dănilă | 13 septembrie 2019, 8:03 AM | Sport

  1

  Gyuszi Balint, antrenorul echipei UTA, pregătește meciul pe care gruparea arădeană îl susține duminică de la ora 11.30 în compania celor de la CS Mioveni în Liga a 2-a. Va fi un meci foarte dificil în fața unui adversar care nu a pierdut nici un meci în acest campionat.

  Deși Balint este, momentan, cu gândul doar la partida cu Mioveni, el nu a putut evita subiectul „Dinamo” și s-a văzut nevoit să ne răspundă la întrebările legate de meciul care se va disputa peste aproximativ două săptămâni, sperăm noi, la Arad.

  „Vedeți că avem meci cu Mioveni”, ne spunea Balint mai în glumă mai în serios la startul conferinței de presă. Apoi, tehnicianul ne-a vorbit despre perspectiva jocului cu Dinamo:

  „Am și declarat imediat după meciul de la Chișineu Criș că-mi doresc un adversar puternic, din prima ligă. În primul rând, pentru a ne putea testa cu adevărat valoarea, căci în asemenea meciuri îți dai seama de nivelul la care ești și în al doilea rând pentru suporterii noștri.

  De aceea e foarte important, cum spunea și Codru Grădinariu, să încercăm toate variantele și modalitățile prin care să putem aduce acea nocturnă mobilă la Arad. Din respect pentru suporterii noștri, din respect pentru Aradul fotbalistic, care merită un asemenea meci. Sunt convins că fanii noștri vor face o atmosferă unică dacă aceste meci se va juca la Arad, cu toate că, atât din punct de vedere logistic, cât și financiar, e o mare provocare.

  Sunt de obținut avize și aprobări de la Federație, dar cei din club deja se ocupă de aceste detalii. Este clar că există deja mult interes în jurul acestei partide, dar noi, cei din vestiar, trebuie să rămânem focusați pe ceea ce avem de făcut duminică, în fața unui adversar foarte bun, CS Mioveni”, a declarat Gyuszi Balint referitor la meciul pe care UTA îl va disputa cu Dinamo în Cupa României.

  Așa cum se vede și în fotografia postată de Gyuszi Balint pe Facebook, antrenorul echipei UTA se pricepe la îmbânzirea câinilor. Fie ei și „câinii roșii”…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.