Gyuszi Balint, reacție emoționantă după ce Neagoe a suferit un infarct pe banca lui Dinamo

  de Lucian Dănilă | 21 iulie 2019, 10:42 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, a recaționat emoționant imediat după ce Eugen Neagoe a suferit un infarct pe banca echipei Dinamo, în minutul 25 al meciului cu CS Universitatea Craiova.

  Aflat în Slovenia, în cantonament cu UTA, Balint a postat pe Facebook imediat după momentele de panică de pe Arena Națională.

  „Puțină lume înțelege ce presupune meseria de antrenor, mai ales în România, în ceea ce privește stresul și consumul nervos… Mai grav, puțini oameni de fotbal respectă și apreciază antrenorii pentru munca lor, cu atât mai puțin să aibă competențe să evalueze obiectiv activitatea antrenorilor. Ceea ce s-a întâmplat azi cu Eugen Neagoe reliefează perfect ce poate face stresul cu sănătatea noastră. Stres provocat de suporteri, de mass-media, de conducători, de propria dorință de a reuși… Azi, fotbalul contează prea puțin în România…

  Multă sănătate, Eugen Neagoe!”, scrie Balint.

  Neagoe a fost ofertat să preia banca tehnică a echipei UTA în urmă cu doi ani, dar conducerea clubului l-a ales la acea vreme pe Adrian Mihalcea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.