Balint, Erico și Iacob au vândut bilete la jocul UTA – FC Voluntari! „Sper să avem stadionul plin”

  de Lucian Dănilă | 20 August 2021, 8:25 PM | Sport

  1

  Inițiativă foarte frumoasă a clubului UTA. Antrenorul Gyuszi Balint, dar și doi dintre cei mai iubiți jucători, Erico și Florin Iacob, au luat loc în această seară la casele de bilete, vânzând tichetele pentru meciul de duminică dintre UTA și FC Voluntari, ei fiind și cei care au prins brățările pe mâinile fanilor.

  UTA a umplut stadionul cu FCSB și cu CS Universitatea Craiova, tribunele arenei „Francisc Neuman” fiind ocupate la capacitatea maximă admisă de restricțiile impuse de autorități: 75 la sută. Echipa din Voluntari nu este de anvergura celor două adversare amintite, dar cu toții din vestiarul Bătrânei Doamne vor din nou un stadion plin.

  „Eu cred că acei oameni care vin la stadion doar ca să vadă o anume echipă și să nu vadă UTA nu pot fi considerați suporteri. Bineînțeles că așteptăm pe toată lumea cu drag, dar în special pe cei care au acest spirit utist în sânge, pentru că sută la sută acești oameni care pot fi considerați adevărați utiști.

  iacob 1

  Sunt convins că ne vor susține din primul până în ultimul minut și ne vor ajuta să trecem peste momentele grele. Să nu credeți că nu vor fi momente grele și în meciul împotriva celor de la Voluntari. Eu sper să avem din nou stadionul plin, la capacitatea permisă bineînțeles și să trăim din nou o atmosferă unică” , a spus Gyuszi Balint.

  Biletele la meciul UTA – FC Voluntari se mai vând online dar și mâine la stadion între orele 10-13 și 18,30-21.00.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.