„Băieții de la gaz” au prădat un pensionar din Arad, lăsându-l fără o sumă uriașă

  de Andrei Fuliaș | 3 octombrie 2017, 2:41 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Știri Arad. Un bătrânel din Arad a primit o lovitură grea în urmă cu puțin timp, când doi indivizi i-au prădat locuința și l-au lăsat fără o sumă uriașă de bani pentru un pensionar.

  Astfel, din primele informații se pare că, la ușa bătrânului care locuiește pe strada Miron Costin din municipiul Arad, au apărut marți, în jurul amiezii, doi bărbați de aproximativ 40-45 de ani, spunând că sunt de la o companie de gaz și că au venit să facă niște verificări. Bătrânelul, om de bună credință, i-a lăsat pe aceștia să intre în apartament pentru a face presupusele verificări.

  La aproximativ o oră după plecarea celor doi bărbați, bătrânul s-a pus să arunce o privire în locul în care avea strânși cu greu niște bani pentru zile negre. Acesta a rămas stupefiat când a văzut că banii au dispărut și a sunat de urgență la 112 pentru a alerta poliția.

  Informațiile venite din partea reprezentanților IPJ Arad arată că suma prădată de cei doi indivizi se ridică la aproximativ 8.000 de lei.

  La fața locului s-au deplasat și câțiva polițiști care fac cercetări cu privire la cele întâmplate.

  Totodată, vecinii bătrânului susțin că este pentru a doua oară când casa acestuia este prădată de tâlhari.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.